Precio Fishbone är företaget som verkligen kan få fart på ditt litteraturförlag. Här skräddarsys nämligen olika IT-lösningar som skapar såväl verkligt värde som kostnadseffektivitet och affärsnytta för dig som kund. Med specialistfokus på Microsoftbaserade program och lösningar finns det en hel del du kan ha nytta av.

Precio Fishbone erbjuder bland annat tjänsten Microsoft Viva som helt enkelt är en praktisk medarbetarplattform som är integrerad i såväl Microsoft Teams som Microsoft 365. Som företagsledare får du med andra ord tillgång till ett digitalt verktyg som hjälper dig och dina medarbetare att förenkla och organisera både arbetet och kommunikationen. Kunskapsdelning och textbearbetning blir betydligt enklare när alla kan dela samma information och samma dokument i realtid.

Underlätta utveckling och lärande

Att ett förlag arbetar med litteratur och textbearbetning är ingen nyhet, men Microsoft Viva erbjuder samtliga medarbetare viktiga funktioner och verktyg för gemensamma projekt, analys, feedback och mycket annat. Den viktigaste uppgiften för en företagsledare inom förlagsbranschen är att säkra arbetskvaliteten och erbjuda möjlighet att utveckla och underlätta arbetet på arbetsplatsen med hjälp av nya kompetenser och arbetsmodeller.

Genom att hålla sig uppdaterad kring ny teknik och molnlösningar finns det mycket att hämta som stödjer konkurrenskraft och affärsmöjligheter. Utveckling och lärande sker med hjälp av smarta lösningar och att våga prova sig fram med hjälp av intranät och kommunikationsplattformar. Det är inte bara förlagsvärlden som kan ha nytta av Precio Fishbones tjänster utan alla företag i stort. Läs mer om produkter och tjänster på www.preciofishbone.se, där du också hittar kontaktuppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *